torstai 20. helmikuuta 2014

Vihdoinkin: TREENIPÄIVÄ II

Torstai 19.2.2014

Päivä valkeni Chicagossa aurinkoisena. Suuntasimme jälleen junalla downtowniin tsekkaamaan muutamia nähtävyyksiä. Lunta on vielä aika paljon, mutta kevät on tännekin tulossa! Alla räpsyjä:

Junalta ulos ja The Chicago Theatren kuuluisa kyltti



  
Ihmeteltävää riittää Millenium Parkin reunalla
Cloud Gate, eli the Bean. Myöhemmin googlattiin mikä ja miksi.
Millenium Parkin luistinrata (ja Paula venyttelee)


Pulmusten suihkulähde, vähän surkeena näin talvella

Muutaman tunti riitti tällä kertaa, koska illan treeneihin piti päästä hyvin levänneenä. Kotona kokkailtiin makaronilaatikkoa esimerkkinä suomalaisesta ruuasta, ja se tuntuikin maistuvan kohtuullisen hyvin! Tunnelma oli odottava, molemmat viritteli omia kamppeitaan jotka vihdoin oli saatu takaisin Berliinistä. Ennen seiskaa suuntasimme Evanstoniin, samaan paikkaan, jossa treenit pidettiin edellisenä lauantaina. Olimme onneksi ajoissa paikalla, koska vanhat ja väsyneet suomalaiset kaipasivat lämpöä lihaksiin ennen varsinaisten treenien alkua.

Treenit starttasivat tutuilla alkulämmöillä. Jo viime kerrasta muistin, että käsiä taputeltiin yhteen lähes joka välissä. Niin ja tietysti laskettiin ääneen. Lämmittelyt piti sisällään polvennosto- ja kantapakaraanjuoksua, kevyitä ja napakampia vetoja, vartalonkiertoja ja niskalämppää. Hyyyvin erilaista kuin mihin itse on tottunut viimeisten vuosien aikana. Täytyy myöntää että oma mieli on aika kaavoihin kangistunut alkulämmittelyn suhteen, voisi olla hyvä opetella uusiakin tapoja...

Pallottelusession jälkeen oli vuorossa noin tunnin Team-osio. Tällä kertaa Paula veti Free safetyn paikkaa ja minä pääasiassa Outside LB:ta tai rushaavaa endiä. Ilmeisesti Linebackereista pulaa, koska alustavien kaavailujen mukaan molemmat varautuvat sitä pelaamaan (Paula myös FS:ää ja WR:ää). Sehän sopii! Täytyy myöntää, että pieniä haasteita tulee olemaan OLB-pelaamisen ja etenkin ulkopuolen kanssa - viimeiset vuodet on ollut mukava rynniä keskelle, vaihtelevalla menestyksellä toki... OLB:nä tulee mukaan myös heittopuolustus ihan eri tavalla, joten innolla odotan sitä täällä, koska palloa pistetään ilmaan enemmän kuin Suomessa. Myös Paula mainitsi haasteena FS:n paikalta lukea ensin rauhassa heittoa, joten ajatusmaailmaa täytyy muuttaa aikalailla!

Annoin puhelimen sivurajalle jotta saisimme kuvia tänne blogiin. Valittevasti iPhone ei ole mikään järkkärikamera, joten nämä räpsyt on aikamoisia suttuja...



Coach Lew ja treenien aloitus
Catch by Paula
Catch by Kellu
Paula.. Hmm...
Tiimiä
Bad ass linebacker taisi tyriä...
HC, DC, Finns ja taustoilla myös Sofie Norjasta!

Treenien jälkeen oli tosi hyvä, mutta haikea fiilis. Saimme paljon kehuja ja kiitoksia, että tulimme mukaan joukkueeseen, mutta just nyt muutaman kuukauden breikki tuntuu niin pitkältä ajalta. Tiedän, että Suomessa saadaan ihan loistavaa koutsausta GS:n treeneissä, henkilökohtaiset taidot kehittyy ihan varmasti. Kuitenkin olisi niin paljon helpompaa päästä sisään systeemiin kunnolla ennen kauden alkua. Molemmat koordinaattorit lupasivat pitää yhteyttä ja lähettää opiskeltavaa. Onneksi edessä on pitkä kesä, vaikka ihan ensimmäiset pelit huhtikuussa missataankin.

Treenien jälkeen suuntasimme läheiseen sporttibaariin wingseille. Paikalla oli jonkin verran läheisen Northwestern -yliopiston porukkaa, ja ravintola on myös Forcen pelaajien kantapaikkoja kauden aikana. Vaikkei Chicagosta kuulemma löydy jenkkien mittakaavalla tarpeeksi hyviä siipiä, oli n. 15 kastikkeen valikoima enemmän kuin riittävä suomalaisille. Kaikki on täällä isompaa, myös siivet (ja osa luuttomia, wohoo!), jäi osa allekirjoittaneelta syömättä. Erikoismaininta friteeratuille suolakurkuille, jotka pääsi molempien suosikkilistalle. Ruokailun jälkeen jäähyväiset muutamille pelaajille, ja väsyneenä kotia kohti.


Lisää elämyksiä luvassa huomenna, kun saamme kunnian edustaa Forcea yhdessä muutaman muun pelaajan kanssa Girls in the Game -gaalassa. Tapahtuma tullaan järjestämään ilmeisen hienossa hotellissa, ja eräs iso tukija hankki joukkueelle oman pöydän. Mekot saatiin lainaan, joten huomenna onkin luvassa hieman erilaista valmistautumista... Wow!

2 kommenttia:

  1. Eikös Paula pelaa endin paikallakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, endiä mainittiin molemmille. Mulle myös TE, mut en usko että lähetään opettamaan blokit + kuvat. Saapi nähdä mihin lopulta heittävät kesällä!

      Poista