perjantai 21. helmikuuta 2014

Girls in the Game

Torstai 20.2.2014

Tänään piti käydä pikaisesti nähtävyyksillä ennen illan Girls in the Game- juhlaillallista, mutta vettä tuli niin isolla syötöllä, että päätettiin tyytyä vain punttikseen ja palata märillä sukilla takas majapaikalle.
Mainio katti Gipsy (eli romani).

Onneksi meillä oli iltaa varten mekot, kengät, laukut ja takit valmiina, että saatiin rauhassa valmistautua. Käytin tän ajan leikkien Gipsyn kanssa ja piirtäen miehityspohjia paperille, jotta voin piirrellä Dawnin kanssa myöhemmin pelejä läpi. Hyökkäyksen valkun periaate on "learn by doing" eli varsinaisesti pelikirjaa ei ole, mutta hän lupasi kuitenkin lähettää sen, mitä on, ja tsempata vähän lisääkin. Puolustuksen coachilla onneksi on valmiina materiaalia, joiden avulla voi etänäkin opettaa.


Jep. Mekoissa.





Neljän aikaan istuuduin Hiussalonki Kellun tuoliin, jossa saisin hiukset pois naamalta, mutta edes vähän eri tavalla kuin normaalisti kypärän alle. Alle 10 minuuttia ja hiukset oli done. Kiitos loistavalle kampaajalle. Sit enää kaameet kiristävät sukkahousut jalkaan, mekko päälle ja menoks. Korkkarit on muuten hemmetin kivat kävellä :/ Ai niin, ripsivärikin oli ostettu Air Berlinin laskuun eli all set.









Jaime ja Kellu kuohuviinillä.


Illallinen oli paikallisessa Marriott- hotellissa Girls in the game- organisaation järjestämänä. Organisaatio on voittoa tuottamaton yhtiö, jonka tarkoitus on lisätä chicagolaisten tyttöjen liikuntamahollisuuksia ja vahvistaa heidän itsetuntoa urheilun avulla. Chicagossa on tuhansia tyttöjä, joilla ei ole mahdollisuutta urheilla, koska varallisuus ei anna myöden. Organisaatio järjestää tytöille urheilutapahtumia ympäri vuoden ja mm. Forcen pelaajat ovat olleet niissä mukana. Illallisen tarkoituksena oli kerätä varoja organisaatiolle. Forcen suuri tukija, Dave, oli ostanut kahdelle pöydälliselle illallisen ja meille oli suuri kunnia päästä mukaan. Lisäksi tilaisuudessa sai ostaa eri urheilijoiden henkilökohtaisia tervehdyksiä (esim. voice mail:eja), joista tuotot menivät luonnollisesti tyttöjen hyväksi.




Forcen joukkueväkeä.



Parkkihallissa oli helppo paikallistaa auton sijainti.
Tami ja Kellu alkusalaatilla.






















Vieraita oli tuhat eli näissä on ollu näpertämistä.

Illalliselta suhattiin pikasesti kotiin vaihtaan farkut jalkaan ja suunnattiin Sami Grisafen keikalle. Sami on meidän tuleva pelinrakentaja ja oli mukava tutustua häneen paremmin. Puhuttiin siitä, että musiikissa ja urheilussa on paljon samaa. Ne yhdistää ihmisiä erilaisista taustoista ja ajatuksista huolimatta :)

 
Melkoiset äänet Samilla ja hänen parhaalla ystävällään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti