sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Lähtö

Lauantai 15.2.2014

Aamulla heräsin puhelimeen. Parempi puolisko soitti yövuorosta klo 5.50 huolissaan, ku ei ollu nähny mun käyvän whatsappissa. Jep, herätys oli laitettu arkipäivälle. 15 minuutissa aamupala nassuun ja treenikassi autoon ja hakeen Kellu lentokoneeseen. Ehittiin hyvin, myöhästyin hausta 5 min. Jasselle vielä kiitos kuljetuksesta ja Jennille auton lainasta.

Lennettiin Berliiniin ja tunnin vaihdolla jatkettiin Atlantin yli. Tässä vaiheessa jo aavisteltiin, mahtaako laukut ehtiä. Turvatarkastuksessa Kellu hävitti passin hetkellisesti ja mun reppuun vuosi 0,5 litraa vettä. No hätä, koneeseen sujuvasti, eikä ees vikoina. Pitkä lento oli yllättävän kevyt, ei ärsyttäny kertaakaan. Onneks oli "peanut" kassissa, jolla hierottiin niskoja auki. Perillä sit laukut ei päätyny hihnalle. Tunnin lappujen täyttö ja säätäminen, ku hakijoihin ei saatu verkottomassa tilassa yhteyttä. Kiitos taas Jasselle ja Jennille, jotka auttoi meitä tekstiviestien kautta.
Luminen Chicago ja pilvenpiirtäjät.


Onneks hakijat jaksoivat odottaa. Forcen pelaaja Dawn ja hänen vaimo Jaime oli vastassa (Dawnilla oli Suomi-lippis päässä). Rouvat vei meidät ystävällisesti suoraan syömään. Vihdoin jotain raikasta; kanasalaattia ja keittoa. Sit pikasesti ostaan treenivaatteet lentoyhtiön piikkiin ja majapaikalle. Siellä meitä odotti pedattu peti, pyyhkeet, välipalat, pyykkikoneet ja mikä parasta, vesi laitettiin kiehumaan, et me saadaan hammasshuojat, jotka nekin löyty kaapista. Aivan käsittämätöntä. Sit pikasesti autoon ja treenipaikalle. Kypärät oli majapaikalla myös, koska tilattiin ne sinne postimaksujen säästämiseks. 


Kypärät oli tilattu valmiiksi Dawnille


Treenit oli isossa hallissa, jossa pohja oli lähinnä tenniskentän pintaa. Siellä meitä odotti joukkueenjohtaja (Linda) lainakamoineen ja koko Forcen joukkue toivotti meidät tervetulleeks. Varsinaiset treenit oli huikeen kivat. Kovalla vauhdilla ja heti 10 min jälkeen puolustaja vs. hyökkääjä. Meidät laitettiin eka WR-ryhmään ottaan palloja kii. Sit tunnin jälkeen alettiin pelaan O vs D. Treeneissä oli noin 30 tyyppiä eli riitti väkeä molemmin puolin palloa. Meidät laitettiin puolustukseen! Mut heitettiin ekana endiks. D coach anto ohjeeks vaan rushata. Mietin hetken, että ei se niin helpolla mua päästä. Kysyin, tiivistänkö linjan pään, jos nään pullin tulevan. Valkku tuijotti mua isoilla silmillä ja kysy, miten ihmeessä voin sen tietää. No, muutaman vuoden kokemuksella peruasiat pitää olla hallussa. Tässä vaiheessa piti kurkata, kuka sieltä mahollisesti pullaa. No, sepä oli 150kg Tami. Voi hanuri! Ei auta muu, kun spillaus sen lonkankoukistajaan, että sen jalka edes lamaantuu ennen ku talloo mut kun muurahaisen. No, down lähti ja sieltä se pulli tulee, mut onneks se oli slottirissu, not bad. Sit saatiin Kellun kaa pelaa molempia, rushaavaa end:iä ja will-backeria koko peliosuus. Superhyvin meni, vaikka klo oli meidän aikaa 1-3 yöllä

Huomenna onneks saa nukkua ja levätä ja maanantaina jatketaan!

1 kommentti: