tiistai 6. toukokuuta 2014

Force vs Indy Crash

3 tunnin bussimatka Indianaan alkoi noin 11 aikaan aamupäivällä. Joukkuebussi oli ihan samanlainen kuin täällä kotisuomessa. Myös matkanteossa oli jotain tuttua; osa nukkui, osa katseli elokuvaa, osa vaan jutteli naapureiden kanssa. Itelle matka on tietenkin vähän tavanomaisuudesta poikkeava, koska maisemat on uudet. Kolme tuntia meni melko nopeasti tuulimyllypeltoja katsellessa.

Kenttä oli yhtä loistava, kun aikaisemmatkin. Täällä pelikentät on verrattavissa meidän Finnair-stadioniin, eli katsomo(t) on katettuja, turffi on hyvässä kunnossa ja muutenkin kenttäolosuhteet on loistavat.

Brandy rullailee ennen peliä lihaksia auki.

Annan tyylinäyte käsin tehdystä lihashuollosta.

Näiden tyttöjen lihakset ei kaipaa erillistä lämmittelyä :) 

Force pelasi Indya vastaan huhtikuussa ennen kun me saavuttiin paikalle. Silloin peli päättyi 48-6 Forcen voitoksi. Nyt tilanne oli kuitenkin hieman erilainen, kun kokoonpanoja ollaan muutettu pelinrakentaja Samin seuratessa vielä toistaiseksi peliä sivurajalta.

Bussissa katsottiin edellistä Indy-peliä videolta ja joukkue näytti olevan vahva juoksujoukkue. Tilanne ei ollut muuttunut. Juoksulla tultiin aluksi keskeltä ja reunoilta. Pelasin itse strong safetya ensimmäisen puoliajan TE:n päällä ja sain keskittyä enemmän juoksuun, koska TE jäi useimmiten blokkaamaan. Indy yritti rikkoa Forcen puolustusta vahvoilla blokeilla ja juoksijoilla, mutta melko löyhäksi yritys jäi, koska Forcen puolustus on aika kiukkuinen. Tokalla puoliajalla kierrätettiin pelaajia ja mä pelasin puolet heikon puolen rushaavaa endia ja toisen puolen sam-lb:a. Välillä tuntui, että iskuja tulee edestä ja takaa ja keuhkot sai juosta puhki nopean ja taitavan pelinrakentajan perässä.


Force puolustaa. Mun taklausasento on aivan kamala. Kellunkin tarkotusperistä vaikea ottaa selvää :D Photo: Don Arnett

Meidän hyökkäystä oli ilo seurata. Hyökkäyskokoonpano oli toista kertaa esittämässä taitojaan ja parannus edelliseen peliin oli jättimäinen. Itse pääsin muutaman downin kokeilemaan, miltä fly sweep täällä tuntuu. Forcen hyökkäys eteni sekä juoksemalla vahvasti loppuun pidettyjen blokkien takaa että heittäen varmaotteisen kakkospelinrakentajan johdolla.  Heittopeli toimi kiitettävästi kun ainakin kolme eri receiveriä vastaanotti palloja varmoin käsin.

Tuntu, että tää end naulas mut kaameella iskulla etuviistosta. Todellisuus näyttää taas ihan toiselta. Photo: Don Arnett

Ainakin jalat on sykronoitu. Photo: Don Arnett

Myös spessut onnistui mukavasti. Meidän potkut lensi pitkälle ja niitä palautettiin melko vähän, jolloin Indyn hyökkäys joutui lähtemään melko syvältä omalta puolustusalueelta. Meidän omat kick offin palautukset puolestaan saatiin rynnittyä loistavien blokkien saattelemana paremmille kenttäasemille, jolloin oman hyökkäyksen ei tarvinnut koko kenttää edetä saadakseen TD:n.

Photo: Don Arnett

Nää taklaa aika usein suoraan palloon. Photo: Don Arnett


Tarkempi otteluraportti: http://www.chicagoforcefootball.com/gamedayrecap.asp?ID=128

Peli päättyi lopulta Forcelle 36-6 ja joukkue säilyy voittamattomana viiden pelin jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti