perjantai 25. huhtikuuta 2014

Turismia Washingtonissa ja paluu Chicagoon

Pelin jälkeen pienen aikaerorasituksen avustuksella uni tuli melkolailla nopeasti. Sunnuntaina oli ohjelmassa turistiretki Washingtoniin. Kolme autollista suuntasi kohti keskustaa, ensimmäisenä etappina brunssi. Noin kahden tunnin ruokailu piti sisällään reilun buffetpöydän sekä aika huikean Draq Queen shown. Tässä vinkkiä myös Helsingin laajentuneeseen brunssitarjontaan! :D Eipä oo tullut naurettua hetkeen niin paljoa…



Samalla kun etsittiin parkkipaikkaa, ehdittin tsekkailla DC:n nähtävyyksiä. Pikainen vierailu Holocaust Museumiin, josta matka jatkuin ympäri Lincoln Parkia. Puistossa oli useita tärkeitä muistomerkkejä, en nyt ihan muista mitä kaikkea tuli valokuvattua… Usean tunnin käppäily aurinkoisessa ja mahtipontisessa pääkaupungissa päättyi Valkoiselle talolle. Takapihalla ei näkynyt tuttuja, ja muutenkin "talo" oli melkoisen vaatimaton kaikkiin muihin rakennuksiin verrattuna. Washington oli kuitenkin kaupunki meikäläisen makuun, etenkin nopealla vilkaisulla turistikohteiden ulkopuolelle.










Täällä Elina Kero, Washington


Yhdentoista hengen seurueemme ahtautui kiertokävelyn jälkeen autoihin, ja poikkesi vielä pizzalle ennen hotellille paluuta. Kiitos ihan järjettömän hauskasta päivästä Anna, Melissa, Taylor, Brandy, Tami, Darcy, Brandi, Kim, Tara ja Sami. Oli mahtavaa tutustua tähän jengiin, yhtä hulluja ollaan kaikki... Toivottavasti laitatte tämän blogitekstin google translateen… ;)



Jälleen kerran uni tuli silmänräpäyksessä puolilta öin, onneksi. Seuraavana aamuna alkoikin lähtövalmistelut - jos laukut olivat täynnä Washingtoniin saapuessa, olivat ne nyt jopa "täydempiä". Kypärä ja ensimmäisen päivän ostokset (kiitos lentoyhtiön) saatiin kuitenkin sullottua mukaan. Shuttlella lentokentälle, ja Southwestin siivillä kohti Chicagoa. Wifi-riippuvaiselle oli aika mukavaa kun sekä nousun että laskun aikana pystyi surffailemaan ihan rauhassa… Southwest rules!

Chicagoon saavuttiin ajoissa, ja Forcen omistaja Linda heitti meidät asunnolle. Wohooo mikä lukaali! Asunto ansaitsee ihan oman postauksen myöhemmin… Ensimmäisenä tekona haettiin lähiputiikista vähän siivouskamoja ja ruvettiin pintojen pesuun, tästä palkkioksi pienet päivätorkut ennen illan treenejä. Kolmen tunnin treenisession jälkeen yllättäen veto poissa, mutta olipahan huikeeta nukkua eka yö ihan omassa sängyssä!

Photos by: Darcy, Kim, Paula, Elina

2 kommenttia:

  1. So great to spend the day getting to know you guys!! Good times ahead for sure......love, Tay

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes! Let me know when you'll bring the sriracha candy canes that you promised... ;)

      Poista