tiistai 29. huhtikuuta 2014

Koti Roger's Parkissa


Meidän koti on aika magee. Tai siis niin magee kun kalustamaton voi olla. Asunnossa on 3h + keittiö ja se sijaitsee Roger's Parkissa, Chicagon pohjoisosassa. Koko on arviolta noin 70m². Tän kokosten asunotojen hinnat tällä alueella pyörii noin 1200-2000$. Joukkueen suurin ja pitkäikäisin sponsori, Dave, omistaa asuntojen vuokrausfirman ja luovutti meille tän pilkkahintaan. Forcen pelaajat on kantanu meille tänne valmiiks sängyt, perusastiat, lampun ja siivousvälineitä ja -aineita. Pikkuhiljaa ihmiset ovat tuoneet meille lakanoita, peittoja, popcorn-koneen, kahvinkeittimen, paahtimen, pöydän, tuoleja yms. Täällä on kaameen kokoset jääkaappi ja mikro sekä jokakokin unelma, jättikokonen kaasuliesi uuneineen.

Sängynpäädyistä sai kivasti vaatetelineet.


Me ollaan raahattu lähimmästä alkomaholikaupasta pahvilaatikoita ja tehty niistä kenkäteline ja mä rakensin itelleni vaatekaapin. Lisäks tietenkin yöpöydät. Sängynpäädyille löytyi virka vaatetelineinä. Suunnitteilla on myös jonkinlainen installaatio omaan huoneeseen, ehkä kukkateline tms.


Me asutaan tiilitalon ylimmässä eli neljännessä kerroksessa. Ulos pääsee joko varsinaisesta ulko-ovesta rapun kautta tai keittiön ovesta parvekkeelle ja siitä lähteville ulkoilmaportaille. Tupaantuliaiset on suunnitteilla, mutta muutamat tavarat täytyy vielä kerätä ennen varsinaisia juhlia.



Pahvilaatikkovaatekaappi (aika pitkä yhdyssana muuten).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti