maanantai 14. heinäkuuta 2014

Force vs Miami Fury

Otteluun oli melkoisen mielenkiintoiset lähtökohdat, sillä sosiaalisessa mediassa Miamin Furyn pelaajien oltiin nähty olevan innostuneita pelaamaan Forcea vastaan ja laittamaan joukkueelle hanttiin alusta loppuun saakka. Asenne ainakin oli siis kunnossa.

Pelin alussa Forcen puolustuksessa oli ongelmia frontien ja vastuiden jakautumisessa, mutta toiselle puoliajalle ne saatiin toimimaan paremmin. Siitä huolimatta Miamin hyökkäys saatiin pysäytettyä jatkuvalla syötöllä melko nopeastikin. Etenkin heittohyökkäys ei tuhottiin kokonaissaldolle -1. Juoksemalla Miamin nopea RB sai hyökkäyksen avustuksella edettyä toisinaan uusille yrityksille. Forcen puolustus päästi yhden touchdownin, kun Miami sai juosta 48 yrd mittaisen siivun maalialueelle asti.

Hyökkäyksessä nähtiin kentällä kaksi kuukautta sivulla ollut Sami Grisafe eli meidän ykköspelinrakentaja. Hyökkäys eteni monipuolisesti heittämällä ja juoksemalla Miamin puolustusta rikki. Kentällä nähtiin toisinaan myös toinen Forcen pelinrakentaja, Kerri Olivar. Molemmat onnistuivat heittämällä maalinteossa (Sami 3 ja Kerri 1). Entiseen tapaan Forcen vahva hyökkäyksen linja saatteli running backeja maalialueelle asti.

Kahdesti myös jouduttiin punttaamaan Miamin onnistuneen puolustuksen ansioista. Tätä päävalmentaja Konecki ei mielellään tee, sillä kahdessa edellisessä pelissä ei olla taidettu puntata laisinkaan.

Virallinen otteluraportti: http://www.chicagoforcefootball.com/gamedayrecap.asp?ID=134

Kuvat: http://www.prestontewell.com/Chicago-Force/Quarterfinal,-Miami/1/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti