maanantai 17. maaliskuuta 2014

Lähtövalmistelut käynnissä

Huhhuh, aika menee järjettömän nopeasti. Tästä päivästä tasan kuukauden päästä, eli pitkäperjantaina, starttaa kauan odotettu reissu rapakon taakse! Aika huikea alku on meidän matkalla, tavataan nimittäin muu joukkue perjantaina Washingtonissa. Lauantaina 19.4. onkin meidän ensimmäinen peli, vastassa huippujoukkue DC Divas, joka selviytyi viime vuonna pudotuspelien toiselle kierrokselle. Missataan siis ainoastaan kaksi peliä, paljon vähemmän kuin aluksi pelättiin. Ensimmäinen matsi voi mennä seuraillessa, yhtään treeniä ei ehditä jengin kanssa vetää. Onneksi edessä on lähes neljä kuukautta futista, jos tavoitteet täyttyy ja finaaliin selviydytään...

Matkavalmistelut on ainakin toistaiseksi mennyt suunnitelmien mukaan, myös viisuminhaku. Okei, pieniä mutkia oli matkassa (Paulan haastattelupäivänä järjestelmä meni pimeäksi ja Paula joutui palaamaan seuraavana päivänä konsulaattiin), mutta lopulta molempien passin välissä kiiltelee uunituore visa, aika pitkäksi aikaa!

Ennen lähtöä ehditään vielä pelaamaan 5 vs 5 -lippupallon SM-sarjan turnaukset GS:n kanssa. Kevättä ehdittiin fiilistellä flägitreeneissä, mutta mitäs sitten tapahtuikaan... No, Chicagossa taitaa olla sama meininki!

Practice field before and after... Tää on väärä suunta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti